Island Reef Resort

Harga dari: RM300 (Standard Twin)
Lokasi: Menarik
Pakej 3H2M termasuk:
* 2 malam penginapan
* Tiket feri pergi balik
* 2 sarapan, 1 makan t/hari, 1 kali makan malam, 1 BBD dinner

Itinerary Pakej  2H1M

HARI PERTAMA:
>Naik feri ke Tioman (lebih kurang 1jam, 30 minit)
>Makan Tengahari
>02.00-02.30pm: Check in bilik
>04.30-06.00pm: Free & Easy
>08.30pm: BBD Dinner

HARI KEDUA:
>07.30-08.00am: Buffet Breakfast
>Free & Easy
>Balik ke Jeti Mersing/Jeti Tanjung Gemok 

Booking: 50% Deposit
Bayaran penuh: 14 hari sebelum bertolak

2H1M harga untuk seorang
 Jenis BIlik Standard Superior Deluxe
 Single 350 370 390
 Twin 300 320 340
 Triple 290 310 330
 Quad 280 300 320

Kanak2(3-12th): 75% dari harga dewasa

Harga di atas termasuk:

  • Feri pergi balik (Mersing-Tioman-Mersing)
  • Penginapan 1 malam
  • 3 kali makan: 1 sarapan, 1 makan t/hari, 1 BBD dinner)

Harga tidak termasuk:

  • Sewa peralatan snorkelling: Life Jacket RM10/hari, Google RM10/hari 
  • Yuran Taman laut/Marine Park : RM10/dewasa, RM8.50/kanak-kanak
  • Insuran Perjalanan (boleh ambil dengan kami)

Itinerary Pakej  Pakej 3h2m

HARI PERTAMA:
>Naik feri ke Tioman (lebih kurang 1jam, 30 minit)
>02.00-02.30pm: Check in bilik
>04.30-06.00pm: Free & Easy
>08.30pm: Buffet Dinner

HARI KEDUA:
>07.30-08.00am: Buffet Breakfast
>09.30am: Bersedia di jeti untuk trip snorkelling ke Pulau Rengis, Marine Park, Tekek (Duty Free Shop)
                    : Makan Tengahari (bungkus)
>03.30-08.00pm: Balik ke resort & berehat
>06.30-08.30pm: BBQ Dinner

HARI KETIGA:
>Sarapan
>Free & Easy
>Balik ke Jeti Mersing/Jeti Tanjung Gemok

Booking: 50% Deposit
Bayaran penuh: 14 hari sebelum bertolak

3H2M harga untuk seorang
 Jenis BIlik Standard Superior Deluxe
 Single 440 460 480
 Twin 390 410 430
 Triple 380 400 420
 Quad 370 390 410

Harga di atas termasuk:

  • Feri pergi balik (Mersing-Tioman-Mersing)
  • Penginapan 2 malam
  • 5 kali makan: 2 sarapan, 1 makan t/hari, 1 kali makan malam, 1 BBD dinner
  • 1 kali trip snorkelling ke Pulau Rengis, Marine park, Duty Free Shop

Harga tidak termasuk:

  • Sewa peralatan snorkelling: Life Jacket RM10/hari, Google RM10/hari 
  • Yuran Taman laut/Marine Park : RM10/dewasa, RM8.50/kanak-kanak
  • Insuran Perjalanan (boleh ambil dengan kami)

Itinerary Pakej Pakej 4h3m

HARI PERTAMA:
>Naik feri ke Tioman (lebih kurang 1jam, 30 minit)
>02.00-02.30pm: Check in bilik
>04.30-06.00pm: Free & Easy
>08.30pm: Buffet Dinner

HARI KEDUA:
>07.30-08.00am: Buffet Breakfast
>09.30am: Bersedia di jeti untuk trip snorkelling ke Pulau Rengis, Marine Park, Tekek (Duty Free Shop)
                    : Makan Tengahari (bungkus)
>03.30-08.00pm: Balik ke resort & berehat
>06.30-08.30pm: BBQ Dinner

HARI KETIGA:
>Acara bebas (jika mahu aktiviti tambahan - boleh bincang dengan resort)
>Ada 1 sarapan, 1 Makan Tengahari, 1 Makan Malam

HARI KE-EMPAT:
>Sarapan
>Free & Easy
>Balik ke Jeti Mersing/Jeti Tanjung Gemok 

Booking: 50% Deposit
Bayaran penuh: 14 hari sebelum bertolak

4H3M harga untuk seorang
 Jenis BIlik Standard Superior Deluxe
 Single 510 530 550
 Twin 460 480 500
 Triple 450 470 490
 Quad 440 460 480

Harga di atas termasuk:

  • Feri pergi balik (Mersing-Tioman-Mersing)
  • Penginapan 3 malam
  • 8 kali makan: 3 sarapan, 2 makan t/hari (pack), 2 kali makan malam, 1 BBD dinner)
  • 1 kali trip snorkelling ke Pulau Rengis, Marine park, Duty Free Shop

Harga tidak termasuk:

  • Sewa peralatan snorkelling: Life Jacket RM10/hari, Google RM10/hari 
  • Yuran Taman laut/Marine Park : RM10/dewasa, RM8.50/kanak-kanak
  • Insuran Perjalanan (boleh ambil dengan kami)

Island Reef Resort

Island Reef Resort

Island Reef Resort

Island Reef Resort

Island Reef Resort

Island Reef Resort

Island Reef Resort

Bilik Standard

Island Reef Resort

Bilik Deluxe

Island Reef Resort

Bilik Superior

 

TESTIMONIAL

Intan Anira, Datuk Keramat

kembara murni

Trip ke Brunei was soooo amazing! Mmg best. Agent baik. Arrangement semua okay. Harga okay. Xde bende yg sy nak complain. Semua bagus. Alhamdulillah. Lepas ni sy yakin nak guna Khidmat Kembara Murni. Mmg trusted agent

Rozita, Pulau Pinang

Pakej Kuching

Syukur Alhamdullillah saya dan rakan-rakan telah selesai bercuti selama 4 hari 3 malam ke Kuching Sarawak. Tour guide melaksanakan tugasnya dengan baik dan buat kami semua berasa selesa dengan perkhidmatannya. Insyaallah saya dan rakan-rakan akan memilih pihak kembara Murni untuk destinasi pelancongan yang lain pada masa hadapan

 

Nuur Fatihah

​​​​​​Kembara murni

Sy mewakili keluarga mengucapkn jutaan terima kasih kpd pihak Kembara Murni di atas khidmat dan layanan yg diberikan sepanjang 3 hr 2 mlm kami di Aceh..

 

Puan Laili, Pulau Pinang

kembara murni travel

Very good service daripada staff Pantai Mutiara Beach. Harga package memang murah. Terima kasih banyak-banyak. 

 

Puan Salwana, Ipoh

kembara murni travel

Alhamdulillah dah selamat sampai, So far so good...Alhamdulillah untuk short trip

 

 

Nur A'in, Kajang

kembara murni travel

As salam en zailir..sy nk bg review ni psl trip ke padang tempoh hari..overall sy puashati dgn service trip ni..van pn selesa..supir pn best..peramah..klakar..inshaa Allah next trip kalo harga best sy leh amik pakej dr encik lg..tqsm

Atiqah

kembara murni travel

Alhamdulillah. Trip kami berjln dgn lncar. Terima kasih atas segala bantuan mmpermudhkn  urusn kami. T.k 

Siti Julizah Sani 

kembara murni travel

terima kasih kepada kembara murni kerana memberi kenangan percutian yang sangat bermakna..

Siti Aishah, Negeri Sembilan

kembara murni travel

Slm, en. Zailir kami sekeluarga ingin mengucapkan terima kasih & syabas atas pakej yg disediakan..tour guide kami pak sutawan  sgt komited serta cemerlang dlm menjaga keselesaan kami disana...

 

Hilda John, Sarawak

kembara murni travel

Slmt pagi en.Zailir, trip ke HCM ok.. tourist guide ok, food ok, transport ok,  tpt melawat pun ok ..overall mmg ok...

Mohamad Faiszul

kembara murni

Assalamualaikum encik zailir,  terima kasih bebanyak dgn pakej diberikan. Kami sangat puas hati semasa holiday di aceh serta pulau weh  dan pemandu yang ramah. Sangat berbaloi

 

Ruangan 'Pilihan Pakej Anda' di isi secara otomatik mengikut Tajuk Pakej. Jika Pilihan Pakej di atas bukan pakej pilihan anda, sila click di sini
Berapa hari?
12th ke-atas
Ada peserta kanak-kanak?
Berumur 2th-11th
Nyatakan umur setiap kanak-kanak
Berumur bawah 2 tahun
Cth: Cheras, KL