Jenis-jenis pakej

Jenis-jenis pakej

JENIS-JENIS PAKEJ LAWATAN KE BANDUNG...

Sila pilih mengikut kesesuaian anda...

Pakej ALL-IN: Termasuk penempahan tiket penerbangan, kesemua kos bersangkutan (pergi-balik), penempahan hotel penginapan dan sebagainya, menguruskan pengangkutan sepanjang percutian anda, menguruskan makan-minum anda sepanjang percutian, kos-kos tiket lawatan , upah-upah tour guide dan pemandu, tip-tip dan sebagainya. Anda cuma perlu bawa duit poket sahaja untuk kegunaan sendiri.

Pakej Ground: Termasuk semua di atas (kecuali urusan penempahan tiket sahaja anda uruskan sendiri)

Selective packages/pilihan pakej: Anda boleh menentukan sendiri jenis perkhidmatan yang anda mahu..kami uruskan mengikut kemahuan anda .

Pakej Honeymoon : Khusus untuk pasangan yang baru mendirikan rumahtangga. Itinerary/jadual lawatan untuk pakej Bulan Madu adalah berbeza dengan pakej yang lain di mana ianya lebih menumpukan kepada aspek privacydan kedamaian. Contohnya penempatan di hotel yang mempunyai pandangan yang menarik seperti pandangan tepi pantai/gunung dan sebagainya. Selain itu, anda juga diberikan perkhidmatan urutan dan sebagainya. Selain itu mungkin juga akan disediakan makan malam yang ekslusif untuk anda berdua.

Special family pakej: khusus untuk pakej sekeluarga (all-in atau ground pakej)

Bermaksud untuk satu keluarga, kami akan keluarkan satu harga iaitu harga untuk satu keluarga - bukan harga yang berasaskan per-pax(harga per-head).

Sila pilih pakej yang paling sesuai dengan anda dan hubungi kami untuk urusan penempahan sekarang.

019-3059047 (Zailir Othman)

Kembara Murni


Dapatkan Sebutharga  

Add new comment