Pakej percutian ke Pulau Redang 3h2m - Redang Lagoon Chalet

Pakej Pulau Redang Lagoon Chalet merupakan antara resort yang paling bajet di Pulau Redang.

Jika anda hendak mendapatkan pakej lawatan ke Pulau Redang yang bajet, maka Redang Lagoon Resort adalah sangat sesuai. 

Lokasinya adalah sangat dekat dengan pantai yang cantik. Petang-petang nya, anda boleh rehat-rehat di bawah teduhan pokok-pokok sambil santai dengan hembusan angin petang yang damai dan bunyi ombak yang mendamaikan

Sila dapatkan pakej ini..memang berbaloi dengan harganya. 

Atucara lawatan

Hari 01

  • 09.00: Naik Feri dari JetiShahbandar / Jeti Merang ke Pulau Redang
  • 12.00: Daftar masuk
  • 12.30: Makan tengahari
  • 14.30: Snorkelling
  • 16.30: Minum petang & acara bebas
  • 19.00: Makan malam/BBQ

Hari 02

  • 07.30: Sarapan di chalet
  • 09.30: Trip Snorkelling ke Marine Park
  • 12.30: Makan tengahari
  • 14.30: Snorkelling
  • 16.30: Minum petang & acara bebas
  • 19.00: Makan malam/BBQ

Hari 03

  • 07.00: Sarapan di chalet
  • 09.30: Daftar keluar
  • 10.30: Naik Feri dari Pulau Redang Island ke Jeti Shahbandar atau Jeti Merang

Pakej Termasuk:

  1. Tiket Feri pergi balik (Jeti Shahbandar/Merang ke Pulau Redang)
  2. 2 Sarapan, 2 Makan Tengahari, 2 Minum Petang, 1 Makan Malam, 1 BBD
  3. 3 kali trip Snorkeling
  4. Bilik berhawa dingin

Pakej Tidak Termasuk:

  1. Yuran Marine Park (RM5/dewasa, RM2/kanak-kanak)
  2. Peralatan Snorkeling:
    • Mask & Snorkle: RM10
    • Jaket Keselamatan: RM10
  3. Belum termasuk SST 6%
Harga pakej untuk seorang
 Hari Triple/Quad Twin Kanak2(4-12th)
 Isnin-Rabu 310 330 170
 Khamis & Ahad 320 340 170
 Jumaat-Sabtu 330 350 170
 Cuti Sekolah/Umum 360 380 200

Kanak2(1-2 tahun): RM30 seorang

Redang Lagoon Chalet

Redang Lagoon Chalet

Redang Lagoon Chalet

Redang Lagoon Chalet

Redang Lagoon Chalet

Redang Lagoon Chalet

Redang Lagoon Chalet

Redang Lagoon Chalet

Redang Lagoon Chalet

 

TESTIMONIAL

Intan Anira, Datuk Keramat

kembara murni

Trip ke Brunei was soooo amazing! Mmg best. Agent baik. Arrangement semua okay. Harga okay. Xde bende yg sy nak complain. Semua bagus. Alhamdulillah. Lepas ni sy yakin nak guna Khidmat Kembara Murni. Mmg trusted agent

Rozita, Pulau Pinang

Pakej Kuching

Syukur Alhamdullillah saya dan rakan-rakan telah selesai bercuti selama 4 hari 3 malam ke Kuching Sarawak. Tour guide melaksanakan tugasnya dengan baik dan buat kami semua berasa selesa dengan perkhidmatannya. Insyaallah saya dan rakan-rakan akan memilih pihak kembara Murni untuk destinasi pelancongan yang lain pada masa hadapan

 

Nuur Fatihah

​​​​​​Kembara murni

Sy mewakili keluarga mengucapkn jutaan terima kasih kpd pihak Kembara Murni di atas khidmat dan layanan yg diberikan sepanjang 3 hr 2 mlm kami di Aceh..

 

Puan Laili, Pulau Pinang

kembara murni travel

Very good service daripada staff Pantai Mutiara Beach. Harga package memang murah. Terima kasih banyak-banyak. 

 

Puan Salwana, Ipoh

kembara murni travel

Alhamdulillah dah selamat sampai, So far so good...Alhamdulillah untuk short trip

 

 

Nur A'in, Kajang

kembara murni travel

As salam en zailir..sy nk bg review ni psl trip ke padang tempoh hari..overall sy puashati dgn service trip ni..van pn selesa..supir pn best..peramah..klakar..inshaa Allah next trip kalo harga best sy leh amik pakej dr encik lg..tqsm

Atiqah

kembara murni travel

Alhamdulillah. Trip kami berjln dgn lncar. Terima kasih atas segala bantuan mmpermudhkn  urusn kami. T.k 

Siti Julizah Sani 

kembara murni travel

terima kasih kepada kembara murni kerana memberi kenangan percutian yang sangat bermakna..

Siti Aishah, Negeri Sembilan

kembara murni travel

Slm, en. Zailir kami sekeluarga ingin mengucapkan terima kasih & syabas atas pakej yg disediakan..tour guide kami pak sutawan  sgt komited serta cemerlang dlm menjaga keselesaan kami disana...

 

Hilda John, Sarawak

kembara murni travel

Slmt pagi en.Zailir, trip ke HCM ok.. tourist guide ok, food ok, transport ok,  tpt melawat pun ok ..overall mmg ok...

Mohamad Faiszul

kembara murni

Assalamualaikum encik zailir,  terima kasih bebanyak dgn pakej diberikan. Kami sangat puas hati semasa holiday di aceh serta pulau weh  dan pemandu yang ramah. Sangat berbaloi

 

Ruangan 'Pilihan Pakej Anda' di isi secara otomatik mengikut Tajuk Pakej. Jika Pilihan Pakej di atas bukan pakej pilihan anda, sila click di sini
Berapa hari?
12th ke-atas
Ada peserta kanak-kanak?
Berumur 2th-11th
Nyatakan umur setiap kanak-kanak
Berumur bawah 2 tahun
Cth: Cheras, KL