Skip to main content

Dengan Tambahan:
+ Separuh hari lawatan di Saion / Ho Chi Minh
+ 1 malam di Saigon / Ho Chi Minh + acara bebas

HARGA PAKEJ:
Dewasa: RM4,890
Kanak2 dengan tilam: RM4,590
Kanak2 tanpa tilam: RM3,890
Bayi: RM700

Nota: Duduk seorang sebilik: RM5,690

HOTEL:
Incheon (3*): Hotel Sopra / Grand Palace / setaraf
Seoul (3*): Hotel Dongdaemun / Myeongdong / setaraf
Saigon (3*): Hotel White Lotus Saigon / setaraf  

PAKEJ TERMASUK:
* Tiket penerbangan pergi balik - Vietnam Airline
* Penginapan 5 malam: 2 mlm Incheon, 2 lm Seoul, 1 mlm Ho Chi Minh
* Makan seperti di itinerary
* Atucara lawatan seperti di itinerary
* Pengangkutan sepanjang lawatan
* Tiket Kemasukan ke tempat lawatan

TIDAK TERMASUK:
* Perbelanjaan peribadi
* Apa-apa yang tidak dinyatakan di atas


ATUCARA LAWATAN

HARI 01: KL-SAIGON-INCHEON (MT)
* Berkumpul di KLIA 3 jam sebelum waktu berlepas
* Sampai di Lapangan Terbang Son Nhat, Saigon dan dijemput oleh wakil kami
* Lawatan ke Old Post Office
* Lawatan ke Red Catheral, People's Commitee Hall, French Opera House
* Bertolak ke Lapangan Terbang Son Nhat dan berlepas ke Incheon, Korea

HARI 02: INCHEON (S/MT/MM)
* Tiba di lapangan Terbang Incheon
* Bertolak ke Chuncheon (2 jam dengan kenderaan)
* Bertolak ke Pulau Nami dengan feri
* Selepas itu ke Ski Resort: Boleh bermain ski
 Nota: Peralatan Ski USD35 & Ski Suit USD15 (kos sendiri)
* Bermalam di hotel, Incheon

HARI 03: INCHEON (S/MT/MM)
* Bertolak ke Paju
* Injibgak Freedom Bridge
* Selepas itu ke Majang
* Majang Suspension Bridge
* Eupyeong Hanok Village
* Bertolak ke Seoul & Seoul Tower
* Bermalam di hotel, Incheon

HARI 04: SEOUL (S/MT/MM)
* Via Blue House
* Gyeongbok Palace & National Folk Museum
* Masjid Itaewon & Itaewon Street
* Pusat Ginseng
* Red Pine Tree Shop
* Cheonggyecheong Stream
* TRSF Myeongdong Market
* Namdaemun Market
* Bermalam di hotel, Seoul

HARI 05: SEOUL (S/MT/MM)
* Starfield Library
* Coex Mall SM Town Entertainment
* Seaweed Museum + Hanbok Experience
* Cosmic Shop
* Amethyst Factory
* Hongdae Shopping Street
* Bermalam di hotel, Seoul

HARI 06: SEOUL-INCHEON-SAIGON (S)
* Bertolak ke lapangan Terbang Incheon
* Tiba di Lapangan Terbang Son Nhat, Saigon
* Datar masuk hotel di Saion & acara bebas

HARI 07: SAIGON-KL (S)
* Bertolak ke Lapangan Terbang Son Nhat, Saigon & berlepas balik ke KL
* Sampai KLIA & acara selesai..

S: Sarapan, MT: Makan Tengahari, MM: Makan Malam


Pakej korea yang lain (joint trip)

Pautan:
Lihat tarikh lawatan


Testimonial

Assalamualaikum.. Terbaik tuan.. sangat memuaskan hati.. pemandu dan homestay terbaik.. cuma tempat lawatan saya ubah sikit tiada dalam intinery.. iaitu ke Muzium Budaya Sarawak.. apa2 pun memang terbaik servis dari syarikat tuan..

Ahzairin Ahmad - Klang

Alhamdulillah, semuanya selamat sampai ke rumah setelah menyelusuri Dumai - Pekan Baru - Bkttinggi

1. Pemandu pelancong yg sgt bagus, menghormati kami, penerangan & penjelasan yg diberikan sgt jelas
2. Pak Darwin sgt bertimbangrasa. Mahir dgn tugas yg diamanahkan. Kami selesa dgnnya.
3. Itenarary yg menarik. Sy, suami & anak dah kali ke 3 ke Bkttinggi tp kali ini kami dpt lebih lg drp sebelum ini.
4. Tempat makan yg dipilih bersesuaian & boleh lg diubah jika kami ingin makan makanan yg lain. Kelebihan Pak Darwin di sini.....beliau pastikan kami berpuas hati.

Puan Noridah  - Negeri Sembilan

Asalamualikum tuan. Terima kasih menyantuni kami semua dengan layanan dan perkhidmatan yang terbaik dalam perjalanan kami semua bercuti ke Hatyai Thailand kelmarin. Segalanya kami amat2 hargai. Moga satu masa nti kami diberikan rezeki untuk bersama2 pakej yang tuan tawarkan. In sha Allah. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐

Abu Sani Bin Haji Tumin, Johor

Salam En. Zailir, kami baru balik malam tadi. Saya bagi pihak adik beradik saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kerana telah menyediakan perkhidmatan yg terbaik buat kami di sana. Semuga perniagaan En. Zailir terus maju di masa2 akan datang. Aamiin.

Khalidah binti Mushar, Putrajaya

Alhamdulillah semua ok. Semuanya berjalan dgn lancar. Merupakan pengalaman percutian yg sgt menyeronokkan. Kami ucapkan terima kasih kp pihak Kembara Murni yg telah memberikan perkhidmatan  yg sgt baik. In shaa allah kami akan menggunakan khidmat agensi Kembara Murni di masa akan dtg.

Hasmidan Bin Selamat - Bangi, Selangor

Terima kasih pak sepanjang saya di sana. Alhamdulillah, semua beres

Rosli - Terangganu

Rasa sangat berbaloi. Sangat worth with money. Hotel punya best, punyalah besar. Ingat 1 bilik 4 orang, rupanya dapat 2 bilik

Nurmiza - Pulau Pinang

Pak Bani yang jadi tour guide kitarang kat sana servis dia tip toppp..hehe. Alhamdulillah. Semuanya berjalan lancar
Mmg seronok sangat

Hafizati Aziz - Klang, Selangor

Hi slmt ptg..Trip kami ok..driver sangat baik..xda masalah, semuanya ok. Next trip mungkin sya ambil lagi

Pauziah Dalongai - Tanak, Sabah

Alhamdulillah. Semuanya baik. Group kami pun semua happy mas adekat sana. Layanan dari Bukittinggi baik. Tour guide dengan pak supir friendlr. Tq encik

Noreen, Ampang

Alhamdulillah..Sangat OK. Semua puas hati. Terima kasih sbb arrange tour guide dan driver yang sangat memuaskan hati, sanggup juga bawa kami ke Batu malim Kundang,,yang bestnya no extra charge pulak. Lega hati saya sbb dapat capaikan hajat Mak nak ke sana..

Mohd Zaki, Johor

Syukur Alhamdulillah utk semuanya selamat pergi dan sekarang berada di KLIA utk balik Alor Setar pula..Memang terbaik servis dr Kembara Murni..lain kali nak pi mmg Kembara Murni juga..Semueni namanya...Keluarga mmg gembira dan layanan n servis yg diberi..sentiasa ada utk rujukan dan tips2 yg diberi amat bermakna..

Norhayati, Alor Setar kedah

Salam..lpe nak bg tau..sya da blik Malaysia. Alhamdullah semua berjalan lancar

Nabila Huda, Pasir Gudang Johor

Selamat sampai dan balik. Pemandu pelancong yang hebat

Mustafa Meon, Kuala Lumpur

Alhamdulillah dan landing. Semua selamat. Anyway, terima kasih bebanyak. Kami semua very2 happy, enjoy
Pengurusan yang sangat baik. Tiada yang kurang..semuanya baik..best. Next time blh mnt en Zailir arrange ..nesx trip. Tq en Zailir

Mohd Hafizal, Shah Alam Selangor

Alhamdulillah. Semuanyua bagus. makanan ok. makan Ok. Pengurusan masa pun bagus. Pendek kata kami semua berpuas hati

Maifuza, Kg. Sg. Kembong Hulu, Bangi

Slmt petang en Zailir, kami sekeluarga baru balik dari bandung. Percutian yang sangat menyeronokan. Terima kasih kepada kembara Murnidan Pak Ade yang telah menyumpiri kami dengan begitu setia selama beberapa hari ini..

Hilda John, Sarawak

Alhamdulillah. Semua berjalan lancar. Kami memang puas hati sangat2. Tour Guide pun memang best. Hotel, mkn, pengangkutan, mmg kami bagi 5

Nazirah, Ipoh

Trip ke Brunei was sooo amazing! Memang best. Agent baik. Arrangement semua ok/ harga ok. Tak ada benda yang saya nak complain. Semua bagus Alhamdulillah. Lepas ni sy yakin nak guna khidmat Kembara Murni. Memang trusted agent..

Intan Amira, Datuk Keramat

Terima kasih en Zailir dari kembara Murni..Pakej yang lengkap dn harga perpatutan..Alhamdulillah family semua puas hati dari segi makanan, lawatan dan travel guard yang kelakar..Next trip nanti booking dgn en Zailir lagi..

Sofea, Ipoh

Salam en..Alhamdulillah semua berjalan lancar.  Terima kasih

Zaleha, Damansara

Slm encik, mekasih ye sebb atur kn semua. Saya pun dh check out. Ok lah blik tepi pantai. janji saya selamat dn tk kena tipu. Tahun depan saya nk gi Krabi pulak Kompen saya deal dgn Kembara Murni lagi..harga pun berbaloi. Terima kasih.

Asean - Kuala Lumpur

Salam en.Zailir...Terima kasih atas pakej yg kamu sediakan...Saya dan isteri sangat2 enjoy..

Zaidi Julaidi - Sabah

Wslm en zailir. Alhamdulillah semua mmg tiptop👌 pemandu pelancong kami sgt helpful dan tempat penginapan makan yngg disediakan semua sangat memuaskan

- Nur Liyana Marissa Binti Ismail, MRSM Sungai Besar, Selangor
 


Sebutharga percuma

Lokasi anda