Skip to main content

Kerja separuh masa sebagai wakil jualan

Kerja separuh masa sebagai wakil jualan

Jika anda berminat untuk membuat kerja separuh masa, kami ada peluang untuk anda. Kerjanya hanya memperkenalkan pelangan kepada kami dan anda mendapat komisen.

Tidak perlu buat apa-apa kerja: hanya sekadar memperkenalkan produk lawatan kami kepada kenalan atau keluarga anda. Kerja yang selebihnya kami akan buat.

Sekiranya anda berminat, boleh hubungi kami di: https://wa.me/60193059047?text=Menjadi_Wakil_Jualan_Travel

Jakarta ke Bandung dengan train

Jakarta ke Bandung dengan train cepat. Perjalanan keretapi laju Jakarta ke Bandung hanya mengambil masa 45 minit. Berbanding jika mengunakan kenderaan yang mengambil masa sekitar 3 jam. Itu pun jika keadaan jalan tidak sesak. Jika anda mahu cepat ke Bandung, maka bolehlah anda mencubanya. Harga tiket kelas kedua sehala sekitar RM70 atau sekitar Rp250,00. manakala harga tiket kelas vip ialah sekitar RM105 atau Rp350,000 .

Info feri Indomal

Jika anda mahu ke Dumai melalui jalan laut, anda boleh mengunakan feri Indomal. Anda boleh naik dari Port Dickosn atau Melaka.

Perjalanan feri sekitar 2 jam setengah sahaja. Anda juga boleh malakukan lawatan ke Dumai - Pekanbaru - Padang = Bukittinggi dengan mengunakan feri. Pergi & balik naik feri.

Jika anda mahu pakej lawtan ke Dumai-Pekanbaru, Dumai-Pekanbaru-Bukittinggi, boleh Lihat Pakej